Inreda Diabetic benoemt Commercieel Directeur

31 mei 2024, Goor – Inreda® Diabetic is verheugd de benoeming van Colin Wensveen als Commercieel Directeur per 1 juni 2024 aan te kunnen kondigen. Met 10 jaar ervaring op het gebied van diabetes in Nederland en diverse andere Europese landen, brengt Colin een schat aan ervaring en expertise mee naar het snel groeiende team van Inreda® Diabetic.

Colin heeft in de afgelopen jaren in verschillende leidinggevende functies op het gebied van marketing, sales en business development, bewezen strategisch en operationeel succesvol te zijn. Voor zijn komst naar Inreda® Diabetic was hij werkzaam bij Mediq als Commercial Director Diabetes, waar hij verantwoordelijk was voor de internationale diabetesstrategie.

In zijn rol als Commercieel Directeur zal Colin zich richten op het versterken van de commerciële strategie van Inreda en het voorbereiden van de Europese marktintroductie van de Inreda AP®. Zijn vermogen om sterke relaties op te bouwen en winstgevende groei te realiseren, sluit naadloos aan bij de ambitieuze doelstellingen van Inreda® Diabetic.