Wij ontwikkelen een bi-hormonaal volledig closed loop systeem op onze manier:

Volledig automatisch

Ons apparaat regelt uw bloedsuikerspiegel volledig automatisch zonder dat u het aantal koolhydraten moet invoeren, berekenen hoeveel insuline u moet toedienen, insuline spuiten, etc. Non-stop, dag en nacht – ons apparaat meet de bloedglucosewaarden en of ze hoger of lager worden. Als het nodig is, dan dient het apparaat insuline toe om de glucosewaarden te verlagen, of glucagon om ze te verhogen.

Mensgericht

Wij nemen de mens altijd als het centrale punt van waaruit wij alles ontwikkelen. De gebruiker doet dus mee in ons ontwikkelproces, om het meest intuïtieve en toegankelijke apparaat te maken.

Betrouwbaar

Wij zijn experts die een hoogwaardig apparaat ontwikkelen dat 24/7 uw bloedsuikerwaarden regelt. Dus alles wat wij doen is getest, getest en nog eens getest, zodat het uiteindelijk 100% betrouwbaar is. Mochten we een keuze moeten maken, dan nemen wij altijd de weg die naar de veiligste resultaten leidt.

Maatschappelijk verantwoordelijk

U kunt ervan op aan dat wij al onze kennis en ervaring (van design & engineering tot business model) gebruiken om een hoogwaardig apparaat te maken voor een betaalbare prijs. Wij kijken er bijvoorbeeld naar hoe wij de Inreda AP® in verzekeringsmodellen kunnen inpassen. Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om een maatschappelijk realistische oplossing te bieden.

Toetreden tot de markt

Behalve dat we een apparaat hebben ontwikkeld waarmee CE certificering is verkregen en dat we op een gecontroleerde manier naar de markt brengen, richten wij ons op de ontwikkeling van volgende versies van de kunstmatige alvleesklier. Zaken als formaat, gewicht en algemeen draagcomfort zijn hierbij heel belangrijk.