Meer dan 100 mensen ervaren de Inreda AP®

Er zijn al meer dan 100 mensen die de Inreda AP® gebruiken. In video’s vertellen zij wat de Inreda AP® voor hen betekent in hun dagelijks leven en hoe zij weer mee kunnen doen in het gezinsleven en in het maatschappelijk leven.

Kijk en luister naar hun verhaal

“De AP geeft mij mentale vrijheid en innerlijke rust.’’

Anneke deed altijd haar best om haar glucosewaardes zo goed mogelijk te reguleren. Nu zij de Inreda AP® draagt ervaart zij mentale rust en kan zij zorgeloos haar leven inrichten hoe zij het wil. Anneke vertelt graag over haar ervaringen met de Inreda AP®.

“Ik ben nu in staat om fysieke uitdagingen aan te gaan’’

Dyan werd geleefd door haar diabetes, werken en hobby’s waren altijd afgestemd op haar ziekte. Maar nu zij de Inreda AP® draagt, voelt ze zich weer vrij om fysieke uitdagingen aan te gaan. Een lange reis door Peru of lekker tuinieren. Dyan vertelt graag over haar ervaringen in Peru met de Inreda AP®.

“Een beetje houthakken, dat kan nu weer gewoon.”

De Brabantse Erik is al heel lang geïnteresseerd in het closed loop systeem van Inreda®. Sinds enkele maanden gebruikt hij deze nieuwe behandelmethode voor zijn diabetes. De Inreda AP® maakt het mogelijk dat hij zijn hobby weer kan uitoefenen.

“De nachten die ik nú heb, dat is echt heel fijn.”

De Twentse Jolanda heeft diabetes type 1. Zij heeft een actief leven en wil graag met een gezond lichaam oud worden. Sporten is een groot onderdeel van haar leven, maar ook haar gezin, hun bedrijf en haar eigen kapsalon staan hoog op haar lijstje. Hoe zij haar leven inricht met de Inreda AP®, hoor en zie je in deze video.

“Ik voel me fitter, ik kan weer volledige dagen werken.”

Diabetes maakte het werkende leven voor de Overijsselse Andrea onmogelijk. Nu zij de Inreda AP® draagt kan zij weer naar haar werk en heeft zij ’s avonds nog energie over voor een wandeling. Zij vertelt graag hoe de Inreda AP® haar op weg helpt.

“Je kunt altijd bij Inreda terecht.”

De Gelderse Roel heeft een drukke baan en reist veel. Voor de ontspanning heeft hij een paard waarmee hij mooie tochten rijdt. Het verschil met de pomp, zegt hijzelf, is dat hij nu minder tot geen hypo’s heeft. Hij vertelt hier hoe het met hem gaat.

“Je hoeft niet meer na te denken over je diabetes.”

De Arnhemse Edith was de hele dag bezig met prikken, meten, eten en rekenen. Nu voelt ze meer leefkracht en kan ze weer gewoon het terras op. Luister en kijk hier naar Edith’s ervaringen met de Inreda AP®.