Hoe start ik met de Inreda AP®?

De Inreda AP® als diabetesbehandeling

Samen met uw diabetesbehandelteam bekijkt u of de Inreda AP® een geschikte diabetesbehandeling voor u is. Als dat zo is, dan meldt uw behandelteam u aan bij Inreda Diabetic.

E-learning

Voordat u aan de training voor de Inreda AP® behandeling begint, volgt u eerst een e-learning. Dit educatieprogramma kunt u online volgen in uw eigen tijd en in uw eigen tempo.

Training

Om u goed vertrouwd te maken met de Inreda AP®, krijgt u van Inreda een training van één dag op locatie. Tijdens de training krijgt u de Inreda AP® in gebruik en leert u het apparaat goed kennen.

Coaching

Na de training heeft u verschillende telefonische afspraken met uw coach van Inreda. Uw behandelend arts en diabetesverpleegkundige blijven verantwoordelijk voor uw medische behandeling.

Het dagelijks leven

Van de mensen die nu al de Inreda AP® dragen, horen wij veelal terug dat hun leven er beter en fijner op is geworden. Ze kunnen bijvoorbeeld volledig werken, sporten of hun hobby uitoefenen, kortom meedoen in het dagelijks leven.

Bereikbaarheid

Inreda® Diabetic is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor vragen over de Inreda AP®. Daarnaast geeft Inreda®, indien nodig, technische ondersteuning bij u thuis.