Insta Live met Robin Koops

4 februari – “Wat begon als een klusproject in zijn eigen garage, mondde uit in een bedrijf met 60 man personeel en vele mensen met type 1 diabetes die zijn kunstmatige alvleesklier willen gebruiken.”

Loes Heijmans van Diabetes+ gaat in een Insta Live in gesprek met Robin Koops. In de uitzending van 31 januari jl. vertelt Robin over hoe het allemaal begon, waar Inreda® nu staat, waarom de testresultaten van de AP® hem ontroeren en wanneer de eerste kinderen met dit systeem kunnen gaan testen. Dat zijn ziel en zaligheid in dit bedrijf zit hoor je goed terug in dit interview.

Een paar jaar geleden, op 27 maart 2018, is Loes voor het eerst in contact gekomen met Robin en op bezoek geweest bij Inreda® Diabetic. Zij kreeg toen een kijkje achter de deuren en wijdde een aflevering voor het YouTube kanaal Diabetes Nieuws aan de laatste technische ontwikkelingen op diabetesgebied.

Diabetes+ zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met type 1 diabetes en alle schillen eromheen; of je nu partner, ouder, kind, vriend, vriendin, sportmaatje, behandelaar of werkgever bent van iemand met type 1. Of je ermee in aanraking bent of nog komt. Het beste eruit halen, dat is hun missie.