De eerste studieresultaten worden gepresenteerd op de EASD 2023

Aankomende oktober is Inreda® Diabetic aanwezig op de EASD 2023 in Hamburg. Op deze beurs verschijnen wij voor het eerst met een eigen stand en zullen wij ons bedrijf vertegenwoordigen om het woord van de Inreda AP® verder te verspreiden. Maar dat is niet het enige wat ons daar te wachten staat. De resultaten van een langdurige studie met de Inreda AP® worden hier gepresenteerd!

Maar, wat is de EASD?
EASD staat voor European Association for the Study of Diabetes. Met andere woorden, de EASD is een Europese organisatie die onderzoek naar diabetes aanmoedigt en ondersteunt. Daarbij hoort een jaarlijkse congres waarbij onder andere allerlei bedrijven staan met verschillende oplossingen en medicijnen, maar er worden ook resultaten van studies gepresenteerd. Het congres is een van de grootste diabetes gerelateerde evenementen van de wereld en wordt bezocht door meer dan 11.000 bezoekers. Het wordt voornamelijk bezocht door artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en mensen uit het bedrijfsleven, allen gerelateerd aan diabetes. Ieder jaar wordt deze beurs in een andere stad georganiseerd, van 2 tot en met 6 oktober is deze beurs in Hamburg.

Presentatie van de eerste langdurige studieresultaten
Afgelopen jaar hebben een deel van onze huidige groep gebruikers deelgenomen aan een studie vanuit acht verschillende ziekenhuizen. Deze studie was erop gefocust om de resultaten van langdurig gebruik met een bi-hormonaal volledig closed loop systeem inzichtelijk te maken. Voor deze studie is de Inreda AP® gebruikt om het doel te analyseren. De resultaten van deze langdurige studie worden voor het eerst gepresenteerd door een van de onderzoekers, namelijk Dr. van Bon van het Rijnstate Ziekenhuis. Wij hebben lang naar het moment uit gezien om de rest van de wereld te tonen welke resultaten haalbaar zijn met een bi-hormonaal closed loop systeem!