Zeg hallo tegen het nieuwe logo!

14 september 2023 – Afgelopen jaren is Inreda® uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 100 mensen helpt met het normaliseren van het leven met haar oplossingen. Inreda® is er voor mensen met diabetes type 1, maar wij hebben meer in onze mars.

Het bedrijf is gegroeid en heeft meer dan 60 werknemers die steeds meer projecten, studies en uitdagingen aangaan. Hoewel het oude logo veilig en vertrouwd voelt, gaan we verder met het ontwikkelen en verbreden van onze visie.

Daarnaast krijgen wij vaak van onze gebruikers te horen dat het gebruik van onze oplossing, de Inreda AP®, meer is dan alleen het regelen van de bloedglucose. Het is weer de vrijheid ervaren in doen en laten, weer spontaan kunnen leven. In het nieuwe logo draait het niet meer om de bloeddruppel, maar om de eenvoud.

Wij laten het oude los voor het nieuwe! De look en feel van ons merk willen wij en moeten wij verder doorontwikkelen om ons klaar te maken voor de toekomst. Inreda® krijgt een nieuw, simpel maar krachtig logo. Want eenvoud is onuitputtelijk.