Fiets tegen diabetes

4 juni 2019 – Wij vinden het fantastisch dat mensen zich uit eigen beweging voor ons en onze Inreda AP® inzetten. Hoe zij dat doen, willen we graag met jullie delen.

Hoop doet fietsen De familie Engeltjes, bijvoorbeeld, heeft het initiatief genomen om een sponsortocht “Fiets tegen Diabetes” te organiseren. Nadat zoon Evert-Jan te horen had gekregen dat hij zijn zicht zou kwijtraken als gevolg van zijn diabetes, zag hij Robin Koops bij Tijd voor Max op televisie. Hij kreeg weer hoop. Samen met zijn vader, en later ook zijn zus, heeft hij een stichting opgericht om steun te bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de diabeteszorg. Uit hun gedeelde liefde voor het fietsen, heeft de familie een fietssponsoractie opgezet. De gehele opbrengst van de fietstocht komt ten goede aan de Inreda AP® van Robin en Inreda. Dit vinden wij niet alleen een ontzettend leuke actie, wij voelen ons ook vereerd!

Start en finish
“Fiets tegen diabetes” is op zaterdag 29 juni a.s. Het leuke van deze actie is dat iedereen eraan kan meedoen. Het is geen wedstrijd! Het gaat erom in beweging te komen en met het fietsen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen diabetes. Je kunt kiezen uit twee tochten: een sportieve tocht (120 km) of een recreatieve tocht (50 km), en daar mag je de hele dag over doen. Inschrijfkosten zijn €25, start en finish in Harderwijk.

Niet fietsen, toch meehelpen?
Wil of kun je niet zelf fietsen? Je kunt ook je steentje bijdragen door een donatie te doen of door een team of individuele fietser te sponsoren. Zo kun je toch meehelpen om het sponsorbedrag te verhogen en de Inreda AP® een stukje dichterbij te brengen. Alvast heel erg bedankt namens ons team!

Hier kun je alles lezen over deze supergave actie: www.fietstegendiabetes.nl