CE is een feit!

10 maart 2020 – Vorige week heeft Inreda het CE-certificaat ontvangen uit handen van DEKRA. Na 15 jaar ontwikkelen, onderzoeken en testen zijn wij nu officieel bevoegd om de Inreda AP® op de markt te brengen. Wij hebben dit vrijdag jl. met alle medewerkers gevierd op ons kantoor in Goor.

Met de CE in handen gaan wij na de komende zomer met een aantal projecten starten. Hieraan kunnen in eerste instantie nog maar kleine groepen mensen deelnemen. Als je je bij ons hebt aangemeld via het aanmeldformulier op onze website én jouw ziekenhuis doet mee aan een project, dan zullen wij contact met jou opnemen.

Wij zijn erg blij en trots dat wij als team deze belangrijke stap hebben kunnen maken en als eerste bedrijf wereldwijd een bi-hormonale closed loop systeem in de markt mogen zetten. Dit betekent dat we weer een stapje dichterbij ons doel komen: de AP bij de mensen thuis brengen. Ook vinden wij het fantastisch dat wij zoveel steun en waardering krijgen. Wij gaan door en houden je op de hoogte van onze volgende stappen.