Diabetes Fonds zet de Inreda AP® in de schijnwerpers

12 september 2018 – Het Diabetes Fonds staat voor dezelfde dingen als Inreda®: een beter leven voor mensen met diabetes, vrij van zorgen en angst voor complicaties.

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes. En aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen ze via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die hen daarbij helpt. Want diabetes steelt je vrijheid, je gezondheid, en in het ergste geval je leven. En hoe gek het misschien ook klinkt: het kan ook jou overkomen.

Zoals het ook Robin Koops is overkomen, jaren geleden. Robin is destijds gaan werken aan een oplossing, de Inreda AP®, die hij samen met Inreda team nu bijna klaar heeft om aan de mensen die het nodig hebben, aan te bieden. Het Diabetes Fonds wil graag Robin en zijn project steunen. Omdat het Diabetes Fonds voor dezelfde dingen staat als Robin: een beter leven voor mensen met diabetes, vrij van zorgen en angst voor complicaties.

Wij vinden deze ondersteuning vanuit het Fonds heel erg fijn en wij zijn het Diabetes Fonds erkentelijk dat zij de Inreda AP® in de komende maanden in de schijnwerpers willen zetten en ons project ondersteunen.

Mis niets van hun activiteiten en blijf het Diabetes Fonds volgen!

Wil je ook meehelpen aan ons project en het naar de next level brengen? Dit kun je doen door het Diabetes Fonds te steunen met een donatie

En kijk hier voor een artikel over hoe Robin de Inreda AP® heeft bedacht:
https://www.diabetesfonds.nl/help-mee/vrijheid/kunstalvleesklier

Wij zijn op dit moment erg druk bezig om de CE certificering rond te krijgen. Dus als je vragen hebt naar aanleiding van activiteiten of publicaties van het Diabetes Fonds, stel ze aan het diabetes fonds

Wij zijn altijd heel blij met alle support en steun. Samen maken wij de kunstmatige alvleesklier mogelijk. Hartelijk bedankt!