Klinisch Projectleider (32-40 uur)

Zoek jij een baan waarin je als leider van klinische projecten nauw bij de inhoud betrokken bent? Waarbij je door het initiëren van onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen in diabeteszorg een concrete bijdrage levert aan het leven van mensen met diabetes? Lees dan gauw verder en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij het klinische team van Inreda® Diabetic!

Over Inreda® Diabetic

Inreda® Diabetic, gevestigd in Goor, focust zich op de doorontwikkeling van de Inreda® AP®, het eerste volledig closed loop systeem voor automatische regulatie van de bloedglucose. Dit is de veelbelovende volgende stap in de behandeling van diabetes. Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland, het kan iedereen overkomen. Het is een ziekte met een grote impact op het dagelijkse leven en met veel potentiële complicaties op de lange termijn zoals blindheid, nierfalen of hart- en vaatziekten.

De ongeveer 60 professionals bij Inreda® werken samen om een zo normaal mogelijk leven te creëren voor mensen met diabetes door de dagelijkse last van de ziekte te verlichten. Bij Inreda® maak je elke stap van ontwikkeling tot marktintroductie en werkelijke toepassing als behandeling mee. Zo waarborgen we dat bij elke stap de mens centraal staat. Cliënten kunnen altijd op directe ondersteuning rekenen vanuit Inreda® en ook de zorgprofessionals worden door ons begeleid in de behandeling met de Inreda® AP®.

Wat ga je doen als Klinisch Projectleider?

Het klinische team is er voor de wetenschappelijk klinische vraagstukken rond de Inreda® AP®. Voor een groot deel is dit het volgens wet- en regelgeving aantonen van de prestaties en veiligheid van het systeem in veranderende omstandigheden. Hierbij kun je denken aan het testen van innovaties en het verkennen van nieuwe toepassingen zoals nieuwe doelgroepen. Er lopen altijd meerdere projecten bij de afdeling, voor een groot deel zijn dit klinische studies. Binnen het team is er een groepsaanpak met andere projectleiders. Daarnaast is er veel contact met externe partijen en is er sprake van multidisciplinaire samenwerking binnen Inreda®.

De Klinisch projectleider behoudt het overzicht en stuurt na een gedegen inwerkperiode één of meerdere projecten aan. Dit omvat:

 • Klinische projecten initiëren en coördineren in overeenstemming met relevante richtlijnen;
 • Het bewaken van de voortgang van het project en het identificeren en beheersen van mogelijke risico’s;
 • Voortgang en resultaten rapporteren aan belanghebbenden;
 • Project specifieke documenten en het onderzoeksdossier samenstellen;
 • Het aanspreekpunt zijn voor het interne projectteam en onderzoekscentra;
 • Een bijdrage leveren aan het gebruiken van de resultaten van klinische projecten in doorontwikkeling en toepassing in de diabetesbehandeling;
 • Contracten met onderzoekscentra afsluiten;
 • Projectfinanciën beheren in overeenstemming met het contract.

Over jou

 • Je hebt interesse in het klinisch onderzoek met medische technologieën;
 • Je hebt een afgeronde paramedische WO- of HBO-opleiding of relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring in het opzetten en leiden van projecten;
 • Je houdt jouw te realiseren resultaten goed in de gaten en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent vaardig in het aangaan en onderhouden van functionele externe relaties;
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • Kennis van regelgeving en procedures voor medisch wetenschappelijk onderzoek en medische hulpmiddelen is een pré;

Wat mag je van Inreda® Diabetic verwachten?

Bij Inreda heerst een fijne en open werksfeer waarin je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te ontdekken. Er is vrijheid in het oppakken van werkzaamheden naar eigen vaardigheden en interesse. Je kunt meegroeien met het bedrijf, hiervoor zijn verschillende ontwikkelingsmogelijkheden ‘on the job’ of door opleidingen. Bij een mooie baan als deze hoort een salaris dat past bij jouw opgedane kennis en ervaring.

Maar bovenal: je mag werken aan een geavanceerd apparaat dat de levens van mensen met diabetes gaat veranderen!